DE FANTASTISCHE TEKENKUNST VAN ANDREAS EN ISA COCHET

De afgelopen jaren al meermaals aangekondigd, maar volgens de Nieuwsbrief van Sherpa nu eindelijk bij de drukker! Eerst stak het Corona-virus een spaak tussen de wielen, daarna vertraagden moeizame onderhandelingen met buitenlandse co-uitgevers de voortgang. Uiteindelijk heeft Sherpa de knoop doorgehakt en besloten om de hele productie zelf te doen.

Van de oorspronkelijk aangekondigde 3 Nederlandstalige edities van The Art of Andreas is de gewone uitgave vervallen en zijn de Luxe editie en de Ultra Limited Collectors Edition nu in druk.

Aan beide edities wordt een losse prent toegevoegd van een heel recente Rork-tekening, die niet in het boek staat. 

De Ultra-editie (oplage 99 ex.) wordt uitgevoerd met een afwijkende cover en er wordt (naast de losse prent) ook een GESIGNEERDE drieluik-prent aan toegevoegd met portretten van Rork, Deliah en Astor, die niet in het boek zijn opgenomen.

MAAR LET OP:

Sherpa geeft ook gelijktijdig de Franstalige editie van dit boek uit, met de titel L’Art Fantastique d’Andreas!

Ook hiervan verschijnen twee edities, de ‘gewone’, met identieke cover en bijlage als de Nederlandse  en een LUXE versie met afwijkende cover en linnen rug (oplage 250 ex.).

ENGLISH: For all buyers who cannot read Dutch or French, there is a free supplement available with all texts translated into English. Ask your comic book shop or inquire through shop@sherpa.nu or look here: http://www.sherpa.nu/andreas/

Alle edities zijn te bestellen via je reguliere stripwinkelier, of rechtstreeks bij Sherpa. Sherpa hooopt de boeken nog voor het einde van december te kunnen leveren.

The Art of Andreas (Andreas)

Andreas is een gepassioneerd stripauteur, die met veel aandacht voor het fantastische en het avontuur zijn complexe verhalen schrijft, die hij vervolgens uitwerkt tot uiterst gedetailleerde strippagina’s en duizelingwekkende tekeningen. De geslaagde samenwerking met Isa Cochet, die steeds voor prachtig kleurwerk zorgt, brengt de werelden van de personages Rork en Capricornus volledig tot leven. 

The Art of Andreas bundelt een selectie van dit grafisch zeer bijzondere tekenwerk, waarbij niet alleen de voltooide prenten zijn opgenomen, maar vaak ook meerdere voorafgaande schetsen, zodat het creatieve proces van de kunstenaar goed te volgen is. 

Daarnaast biedt het boek maar liefst acht uitklapbare pagina’s en is er een losse prent als bonus toegevoegd. 

Het geheel maakt The Art of Andreas tot een overrompelende ervaring voor liefhebbers van strips en klassieke grafiek.

Met een voorwoord van stripkenner Antoine Maurel.

• LUXE Groot formaat hardcover (25 x 33 cm), 120 pagina’s zwartwit en kleur, met losse prent | Gelimiteerde oplage | ISBN 978-90-8988-271-4 | € 55,00
• ULTRA LIMITED COLLECTOR’S EDITION met extra prent | Gelimiteerde oplage van 99 ex. | ISBN 978-90-8988-272-1 | € 99,00

• In de winkel vanaf eind december


2 gedachten over “DE FANTASTISCHE TEKENKUNST VAN ANDREAS EN ISA COCHET

  1. Correction: For the English speakers: there was a mistake in one of the links in the message. The mistake is now corrected. Via that link the English translation of the preface, quotes and list of illustrations is already downloadable as a pdf format.

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.