Black Butler 4

manga, stripverhalen, stripreeks, strips, kana, black butler 1, yana tobosoEindelijk is het vierde deel van Black Butler uit.
Alle Kana-manga’s hebben een échte omslag, d.w.z. een wikkel om de voor- en achterpagina heen, die met flappen vastgehouden wordt.
Dat betekent dat een boekje extra mogelijkheden biedt: de voor- en achterpagina van het boekblok kunnen immers voor iets anders gebruikt worden dan de noodzakelijk functie ervan.
En dat betekent dat elke Black Butler nog een verrassing bevat!
Afbeelding gepubliceerd met toestemming en copyrighted BLACK BUTLER © 2007 Yana Toboso / SQUARE ENIX

4 gedachten over “Black Butler 4

 1. Die Black Butlers zijn goed gestoffeerd. Ik amuseer me kostelijk met de decors en de manier waarop het Engeland van die tijd is afgebeeld.

  Like

 2. Kimmer Coppejans, de nieuwe Belgische tennisrevelatie die op Roland Garros bijna Federer versloeg (en die dat vroeg of laat ook wel zal doen), schijnt dol te zijn op manga.
  Tijdens het tennistoernooi had hij er een stuk of drie bij zich. Door het kleine formaat kunnen manga’s dan ook gemakkelijk worden meegenomen.

  Like

 3. Wat bedoel je dan precies met “die manga-achtige stijl”? Die van Black Butler? Ikigami? Bleach? Dat is allemaal manga maar is ook erg verschillend van elkaar.

  Like

Reacties zijn gesloten.