Starterkits van Kana: 2 boekjes voor 9,95 euro

Kana

Kana brengt van sommige reeksen starterkits op de markt.

Je kunt voor 9,95 euro twee boekjes krijgen, telkens deel 1 en 2. Dat is ideaal om met een reeks kennis te maken, want na één boekje weet je nog niet echt waar je mee te maken hebt, zelfs al telt het zowat tweehonderd pagina’s.

Het is niet alsof ze slecht lopende reeksen verramsjen, want er zijn starterkits van Shaman King, Detective Conan, Nana, Naruto, Inuyasha en Yu-Gi-Oh! En daar zijn toch wel enkele heel populaire series bij.

Een gedachte over “Starterkits van Kana: 2 boekjes voor 9,95 euro

 1. Nog even zeggen: die starterkits van Kana.
  Dat zijn kits die de eerste twee delen van een reeks aanbieden aan 9,95 euro, terwijl die delen los samen 13,90 euro kosten. Dat is dus een korting van bijna 4 euro.
  Er zijn er zes:
  Starterkit 1 met Detective Conan, deel 1 & 2.
  Starterkit 2 met InuYasha, deel 1 & 2.
  Starterkit 3 met Nana, deel 1 & 2.
  Starterkit 4 met Naruto, deel 1 & 2.
  Starterkit 5 met Shaman King, deel 1 & 2.
  Starterkit 6 met Yu-Gi-Oh!, deel 1 & 2.
  De Yu-Gi-Oh’s vallen uitstekende in de smaak van kinderen vanaf zo’n 8 jaar.
  De Dedective Conans is voor iets ouder, maar doordat het om dedectiveverhalen (het ene raadsel na het andere), breidt de leeftijdsgroep een stuk meer naar boven uit dan bij Yu-Gi-Oh.
  InuYasha en Nana is meer vanaf zo’n jaar of vijftien; InuYasha dorodat er een vleug romantiek inzit, en Nana doordat het een realistische serie is.
  InuYasha speelt zich grotendeels af tijdens de Japanse Edo-periode.
  Nana speelt zich in het heden af, vooral in het huidige Tokio.
  InuYasha is wat meer op de meisje gericht, alhoewel dat misschien meer de indruk is die de marketing wil wekken, dan dat het een realiteit is. Het draait erg rond confrontaties met geesten en monsters, doorspekt met de relatie tussen InuYasha en Kagome, en een verloren geliefde van InuYasha.
  Nana gaat over een rockbitch en een burgermeisje.
  Naruto, Shaman King en Yu-Gi-Oh! hebben veel gemeenschappelijk, maar werken gelijkaardige uitgangspunten volledig anders uit.
  Je zou opeenvolgende instapleeftijden kunnen zien:
  – de jongsten (vanaf ongeveer 8 jaar) Yu-Gi-Oh!
  – de iets oudereren: Shaman King
  – de nog ouderen: Naruto.
  Maar zoals gezegd: het is de instapleeftijd die verschilt. De maximumleeftijd is eignelijk alleen maar afhankelijk van hoeveel plezier je eraan bleeft, al denk ik dat de maximumleeftijd van Yu-Gi-Oh! niet zo ver reikt als die van Shaman King en Naruto.
  Shaman King en Naruto kunnen een stuk ruwer uit de hoek komen dan Yu-Gi-Oh!

  Like

Reacties zijn gesloten.