Shaman King 12

sk12Eén voordeel hebben die manga-reeksen tenminste: als je ze leuk vindt, bots je tenminste niet te snel op het laatste album. Zoals bij Blake & Mortimer. Snif. Shaman King en consoorten houden ons gelukkig veel langer bezig.

Afbeelding gepubliceerd met toestemming en copyrighted SHAMAN KING © 1998 BY HIROYUKI TAKEI / SHUEISHA INC.

6 gedachten over “Shaman King 12

 1. In De Standaard boekhandel van Geraardsbergen zijn de eerste twee delen van Shaman King verkrijgbaar. Een ideaal moment om in te springen!

  Like

 2. Ik zeg het voor de anderen, dikke. Trouwens, de mijne mogen misschien wel eens vervangen worden. Ik heb ze al stuk gelezen. Ik ben nogal een vernietigend lezer. 🙂
  En sommige van de oudere deeltjes beginnen wat zeldzaam te worden.

  Like

 3. Volgens mij kun je ze nog allemaal bestellen. En als ze uitgeput zijn, worden ze waarschijnlijk herdrukt. Death Note 1 is herdrukt.

  Like

 4. Ik durf niet rekenen op een herdruk. Hebben is hebben, en krijgen is de kunst. Beter één vogel in de hand dan tien vogels in de lucht! (of dan vogelen in de hand, haha)
  Als ik de deeltjes ergens zie liggen die ik wil, dan denk er ik liever niet te lang over na. Als je de volgende dag terugkeert, kunnen ze al weg zijn, en als je ze dan bestelt, moet je soms weken wachten. Als ze tenminste nog verkrijgbaar zijn.
  Ik heb een beetje te veel echt goeie uitgaven misgelopen door de aankoop uit te stellen, en als ik er achteraf over nadenk… voor het geld moet je het niet laten.
  Zelfs de dure boeken blijken op termijn al bij al niet zoveel geld te hebben gekost.
  Toeslaan als je de kans krijgt, zeg ik altijd.

  Like

 5. Wat ik zo gek vind, is dat het tweede deel ondertussen verkocht is, maar deel één niet.
  Misschien door iemand die deel 1 ooit had aangeschaft, maar naast 2 had gegrepen?

  Like

Reacties zijn gesloten.