Dossier Andreas verdwenen?

capricornus dossier andreasDossier Andreas was twee weken uit cyberspace, maar is nu terug.

Hij had ook een probleem met het gastenboek, doordat een stelletje malloten er onzin in zat te spammen, maar daar wordt binnenkort wel eens iets aan gedaan.

4 gedachten over “Dossier Andreas verdwenen?

 1. dankje voor je reactie op mijn blogje. Ik ken maar heel weinig strips hoor, maar die ik ken zijn meestal wel favoriet!!!! Andreas ken ik niet, maar das misschien meer typisch belgisch..Ik ben nl nederlandse!!!

  Like

 2. Andreas is een Ossie die via België in Bretagne (Frankrijk) belandde. Ik leerde hem kennen in Nederland, bij een vriend die verzamelalbums van Kuifje had, waarin bijna alle afleveringen van “Rork – Fragmenten” en “Rork – Doorgangen” stonden.

  Like

 3. Net ontdekt: als je met AltaVista in alle talen over de hele wereld naar “Andreas” zoekt, dan verschijnt deze blog op de 35e plaats, maar “Dossier Andreas” verschijnt op de 5e plaats.

  Like

 4. Op de website Dossier Andreas zijn trouwens net enkele nieuwigheden gepubliceerd, met o.a. een interessante vermelding van artikelen over Andreas in een aflevering van het tijdschrift Otrante, nr. 13.

  Like

Reacties zijn gesloten.