Nieuwe uitgave van “Cromwell Stone” met

Cromwell Stone poolsSherpa biedt iets unieks aan: de trilogie “Cromwell Stone” van Andreas wordt in het Nederlands heruitgegeven met als extraatje een speciale prent voor wie er vroeg bij is.

Het is een enige kans om niet alleen de trilogie te pakken te krijgen in een mooie uniforme uitgave, maar ook om een zeldzame tekening van Andreas te krijgen.

En dat tegen een belachelijke prijs: ongeveer 40 euro.

Voor alle informatie verwijzen we ofwel naar de gespecialiseerde striphandelaars, ofwel naar de website van sherpa.

We vonden daarover ook de volgende informatie op Dossier Andreas:

 • Vanwege een overlevering (teveel geleverd) van het derde deel van Cromwell Stone zal een speciale editie van dit boek binnenkort te verkrijgen zijn via http://www.sherpa.nu. Het betreft zo’n 75 exemplaren voorzien van een extra prent, in kleur, namelijk de tekening die Andreas maakte als cover voor de Franse editie. Boek en prent zijn genummerd, maar niet gesigneerd. De laatste kans voor Andreas-fans die het boek nog niet bemachtigd hadden. Het boek zal niet via de boekhandel verkrijgbaar zijn. De prijs wordt Euro 39,95, excl. verzendkosten.

2 gedachten over “Nieuwe uitgave van “Cromwell Stone” met

 1. Dag Peter,
  Bedankt voor je bezoekje.
  En over Andreas: die ken ik hoor, we hebben al zijn strips.
  Van het boek waarover je hier praat, daarvan hebben we de eerste editie.
  Ik ben dol op Andreas, vooral de verhalen van Rork.

  Groetjes
  Kim

  Like

 2. Nou, jij hebt wel geluk. Ik heb veel titels van Andreas, maar niet alles. O.a. Fantalia ontbreekt in mijn collectie. Van Crowell Stone heb ik deel 1 & 2 in het Nederlands, en deel 3 in het Frans. Deze nieuwe editie van Sherpa kwam dus goed van pas.

  Like

Reacties zijn gesloten.