Aan niemand opgedragen, gedichten

We hadden hier al eens een dichtbundeltje voorgesteld. Deze keer doen we dat nog eens over met “Aan niemand opgedragen” van Peter Motte.
Na mijn [=Peter Mottes] avonturen in de fantasy, heb ik me deze keer gewaagd aan poesie.
In 2003 organiseerde de plaatselijke openbare bibliotheek een wedstrijd voor haiku’s, en twee van mijn inzendingen werden uitgekozen als behorende tot de beste. Van anderen werd er maar één gekozen.
Ik beschouwde haiku’s echter alleen maar als een vingeroefening, als een mogelijkheid om poëtische te leren werken.
Na de haiku’s volgden langere gedichten, en een maandje geleden schreef ik voor de eertse keer een gedichtencyclus bij elkaar, “Aan niemand opgedragen”.
Mijn broer kreeg de eerste versie cadeau, maar die was nog wat onafgewerkt.
De tweede versie ging naar mijn zuster.
De derde beschouw ik als af.
Sinds de tegenvaller met Fernand Ronsmans en zijn Zinkend Schip, besloot ik deze keer het zaakje in eigen beheer uit te geven.
Maar omdat ik niet veel zin heb om massa’s tijd te besteden aan promotie, heb ik de oplage beperkt tot 20 exemplaren.Een los nummer kost 5 euro, alle kosten inbegrepen.
Maar ik heb ook nog wat in de aanbieding: voor 10 euro krijg je “Aan niemand opgedragen” met “De verkoop” er bovenop.
Alle exemplaren van “Aan niemand opgedragen” zijn genummerd en gesigneerd. Ze worden enkel via mij verkocht. Er zijn geen derden bij de uitgave betrokken, zodat we niet hetzelfde probleem kunnen hebben als vorige keer: uitstel na uitstel.De oplage is deze keer al effectief klaar.
Let wel: van “De verkoop” zijn er maar 4 exemplaren meer verkrijgbaar, dus alleen wie er snel bij is, kan het speciale aanbod voor 10 euro bestaande uit “Aan niemand opgedragen” en “De verkoop” nog krijgen.
Bestellen kan via peter.motte@skynet.be
Stuur geen geld, wacht tot ik antwoord.

Technische gegevens:
“Aan niemand opgedragen, gedichten”, 13 gedichten in oblongformaat van 15 x 21 cm, crèmekleurig papier, geniet in de rug, 20 bladzijden.
Genummerde oplage van 20 exemplaren.
Bij aankoop via de auteur ontvangt u een gesigneerd exemplaar. Bestellen via peter.motte@skynet.be.
5 euro.

Nog wat gebabbel:
“Aan niemand opgedragen” is een dichtbundel door Peter Motte. Door mezelf dus.
Hij telt 13 gedichten en werd uitgegeven op crèmekleurig papier. Dat is aangenamer voor de ogen dan wit papier. Als er te veel licht is, wordt wit papier een lichtexplosie in de ogen.
Er werd een oblongformaat gekozen, omdat het beter past bij de lengte van de gedichten.
De bundel werd uitgegeven op een manier die comfortabel is om te lezen, en om te passen bij de gedichten.
De oplage telt slechts 20 genummerde exemplaren. Nadat de verzen geschreven waren, wou ik ze gewoon ter beschikking stellen van het publiek. Maar ik wou niet veel tijd besteden aan verspreiding en dergelijke.
Wie via mij bestelt, ontvangt een gesigneerd exemplaar.Het formaat is 15 x 21 cm. Het boekje telt 20 bladzijden.Bibliografische gegevens: Aan niemand opgedragen – gedichten -, Peter Motte, 2007, Geraardsbergen, De voormalige Tijdlijn, oblong, 15 x 21 cm, 20 bladzijden, crèmekleurig.
Bestellen via peter.motte@skynet.be.
Prijs: 5 euro.

5 gedachten over “Aan niemand opgedragen, gedichten

  1. Op dit moment is er niets nieuws van Andreas, tenzij wat we kunnen verwachten: een volgend deel van Capricornus, en een volgend deel van Arq. Zolang er geen nieuw album is, kunnen wij weinig melden. Wie meer details wil over waar Andreas mee bezig is, raden we aan de ‘Aanbevolen links over Andreas’ aan de linkerkant van het scherm te volgen.

    Like

  2. Er zijn maar 2 exemplaren meer over van “Aan niemand opgedragen”. Er zijn echter nog 3 exemplaren verkrijgbaar van “De verkoop”. Het aanbod van 1 exemplaar van “Aan niemand opgedragen” + 1 exemplaar van “De verkoop” voor slechts 10 euro, alle kosten inbegrepen, en gesigneerd door de auteur, kan dus nog twee keer worden mogelijk gemaakt.
    Meer info via peter.motte@skynet.be

    Like

Reacties zijn gesloten.