Deliah

capricornus-deliah-nlDeliah is een van de meest humoristische albums van Andreas. Doordat het zich concentreert op het personage Deliah, is het ook los leesbaar. Overigens is Deliah geen onbekende voor de liefhebbers van de reeks Rork.

3 gedachten over “Deliah

 1. Vandaag is onze blog over Andreas in de top 10 van de nieuwkomers beland!
  We willen elke bezoeker hier dan ook bedanken.
  Het is een aanmoediging om ermee door te gaan.

  Like

 2. Bedankt voor je bezoekje aan mijn blog.
  Vroeger las ik heel graag strips, maar daar heb ik nu echt geen tijd meer voor. Mijn oudste zoontje daarentegen begint nu ook wel al graag strips te lezen, maar dan nog wel vooral van die kinderstrips.
  Wens je nog een hele fijne maandag toe.
  Groetjes,
  Nicky

  Like

 3. voor je bezoekje.
  Voor je zoontje is Andreas waarschijnlijk nog te moeilijk.
  Toen Rork in Kuifje verscheen, kwamen er al brieven binnen van lezers die het ‘te moeilijk’ vonden.
  Te moeilijk?
  Ik vind Rork een van zijn meest toegankelijke reeksen.
  Maar… Andreas experimenteert graag met verschillende tekenstijlen, en vooral de jongere lezers hebben graag dat de stijl hetzelfde blijft. Anders zou zoiets als Sus & Wis nooit zo populair kunnen worden. Echt jonge lezers willen gewoon meer van wat ze al leuk vonden.
  De reeksen Capricornus en Arq zijn inderdaad niet eenvoudig. Dat valt goed op als je ze herleest. Andreas heeft er tamelijk ingewikkelde scenario’s voor bedacht, waarin het ene element vasthaakt aan het andere.
  En een album zoals ‘De rode driehoek’, maar zeker ‘Cyrrus’ is onbegrijpelijk. Als ik van Cyrrus het verhaal probeert te doorgronden, loop ik altijd vast. Maar precies daardoor wordt het des te mysterieuzer.
  Kortom: het werk van Andreas is voor stripliefhebbers die al wat ervaring hebben, en die al wat meer willen dan een eenvoudig rechtlijnig verhaaltje, dat begint bij het begin, en daarna verder in de tijd doorgaat tot het einde van het verhaal.

  Like

Reacties zijn gesloten.